Nono Remiđo ekstra djevičansko maslinovo ulje je među najboljima u svijetu!

FLOS OLEI proglasio Istru najboljom svjetskom maslinarskom regijom za 2020. godinu, a naše ulje uvršteno je među najbolja ekstra djevičanska maslinova ulja u svijetu, od ukupno 500 uvrštenih u publikaciju.

Flos Olei popularni je svjetski vodič, a smatra se biblijom ekstra djevičanskih maslinovih ulja. U jubilanoj 10. publikaciji uvršteno je čak 81 ulje iz Hrvatske, a od kojih je čak 79 uzoraka iz Istre te 2 iz Dalmacije.

Jedno od tih izvrsnih i uspješnih maslinovih ulja je i Nono Remiđo! Naše je maslinovo ulje zadovolljilo stroge kriterije profesionalnog međunarnog panela, kojem smo morali dostaviti uzorak za organoleptičku analizu. Stoga možemo ponosno reći da smo dio jedne nevjerojatne mediteranske priče za koju ćemo primiti i ovo posebno priznanje, te ga ponosno uvrstiti među naše nagrade.

A kakav je okus ekstra djevičanog maslinovog ulja jednog od najboljih maslinara na svijetu? Provjerite i sami, jer blend ili monosortna ulja možete naručiti u našem web shopu – dostavljamo vam ih na željenu adresu u roku od samo nekoliko radnih dana. Kliknite i pronađite ih ovdje.